Image

Investicinė sąskaita

Investavimas tavo rankose

Pasirūpinkite savo finansine ateitimi šiandien

Image
Investicinė sąskaita Lietuvoje

Greitas, paprastas ir saugus investicinės sąskaitos atidarymas. Patogus sąskaitos valdymas Myriad Capital investavimo programėle.

Image
Patikimas lėšų ir VP saugotojas

Myriad Capital atskiria kiekvieno kliento finansines priemones nuo visų Myriad Capital klientų ir įmonės turto. Taip pat įsipareigojimai investuotojams yra draudžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka ir sąlygomis VĮ „Indėlių ir investicijų draudimas“

Image
Konkurencingi paslaugų įkainiai

Turėdami sąskaitą Myriad Capital galėsite konsultuotis su jums priskirtu finansų makleriu.

Image

Visapusiška parama klientams

UAB FMĮ Myriad capital – Lietuvos banko licencijuota B kategorijos finansų maklerio įmonė, savo klientams pristatanti investicinio portfelio valdymo, finansinių priemonių platinimo, sutelktinio finansavimo ir finansinių technologijų (FinTech) sprendimų paslaugas.

Myriad capital siekia tapti patikimu vardu tarp investuotojų ir tiki, kad užsibrėžtus tikslus pasiekia tie, kurie pasirenka tinkamiausius įrankius, todėl stengiasi pateikti tik geriausius sprendimus pradedantiems, patyrusiems bei instituciniams investuotojams.

Image

Myriad Capital komanda

Profesionali pagalba jums

Myriad Capital komanda – tai patyrusių ir kvalifikuotų finansų specialistų grupė, pasirengusi padėti jums pasiekti jūsų investicinius tikslus. Mūsų ekspertai, turintys gilią patirtį ir žinias, užtikrins aukščiausio lygio paslaugas ir profesionalią pagalbą visais investavimo klausimais.

D.U.K.
Dažniausiai užduodami klausimai

UAB FMĮ “Myriad capital” yra finansų maklerio įmonė, turinti Lietuvos banko išduotą B kategorijos licenciją. Įmonė teikia finansinių priemonių saugojimo ir valdymo, pavedimų priėmimo, perdavimo ir vykdymo klientų sąskaita bei su finansinių priemonių platinimu susijusias paslaugas. Taip pat atlieka įvairius investicinius tyrimus, finansinę analizę ar kitas bendro pobūdžio rekomendacijas.
UAB FMĮ “Myriad capital” veiklos priežiūrą vykdo Lietuvos banko Priežiūros tarnyba.

Norėdami pradėti investuoti atsidarykite „Myriad capital” vertybinių popierių sąskaitą čia.

Atsidarius investicinę sąskaitą gausite prieigą prie „Myriad capital” investavimo platformos, kurios pagalba pasieksite daugelio pasaulio valstybių finansų rinkas ir galėsite investuoti į Jūsų investavimo tikslus bei riziką atitinkančius finansinius instrumentus.

Jeigu neturite investavimo patirties, „Myriad capital” makleris padės žengti pirmuosius žingsnius ir suteiks Jums individualią konsultaciją. Gausite prieigą ir prie video mokymų kanalo, straipsnių, apžvalgų bei atrinktų investicinių fondų ir obligacijų sąrašų, kurių pagalba galėsite susiformuoti ilgalaikį investicinį portfelį.

„Myriad capital” suteikia galimybę investuoti daugiau nei 90 pasaulio akcijų biržų, sudaryti sandorius JAV akcijų biržose visą parą darbo dienomis.

Prie investcinės sąskaitos prisijungti galite atsisiuntę „Myriad capital” programėlę telefone (App Store / Google Play).

„Myriad capital” investavimo programėlė pasižymi savo funkcionalumu. Joje galėsite sudaryti sandorius, sekti finansų rinkų naujienas, kainų pokyčius realiu laiku.

Siūlome vienus konkurencingiausių įkainių tarp Lietuvoje veikiančių bankų ir finansų maklerio įmonių.

Investavimo per „Myriad capital” programėlę kainoraštį rasite čia.

  • Sandoriai JAV akcijomis – min. 2 USD arba 0,017 USD / akciją.
  • Sandoriai vakarų Europos valstybių akcijomis ir ETF – min. 3 EUR / 0,2% nuo sandorio vertės.
  • Netaikomi vertybinių popierių saugojimo ir neaktyvumo mokesčiai.
Daugiau naujienų
Image
UAB FMĮ “Myriad capital”
Lietuvos banko licencijuota B kategorijos finansų maklerio įmonė

Siūlome individualaus investicinio portfelio valdymo, finansinių priemonių platinimo paslaugas.

Image

Duomenų saugumas

Myriad Capital laikosi BDAR ir kitų atitinkamų saugumo reikalavimų prižiūrint jūsų duomenis.

Image

Konkurencingi paslaugų įkainiai

Pradėkite investuoti nuo 1 EUR.

Išbandykite programėlę
Pradėkite investuoti šiandien